IV Jornades de Diàlegs Educatius: Una altra educació és possible

Els propers 16 i 17 de novembre els Estudis d’Educació Infantil de la FUB celebren la 4a edició de les Jornades de Diàlegs Educatius, que enguany porten com a títol “Una altra educació és possible”, motivats i motivades per com potenciar les experiències d’aprenentatge a l’escola a partir de propostes pedagògiques interessants.

Entre totes les propostes de les jornades, el col·lectiu “Una altra educació participarà fent una activitat a les 20:00h del divendres 16. A continuació una breu explicació:

 Recordo perfectament la meva escola:

Performance a càrrec de professors i alumnes del Cicle formatiu de grau superior d’Animació Sociocultural i Turisme, de l’Institut Guillem Catà de Manresa. Pretenem reflexionar sobre  l’educació que hem rebut i sobre la figura de l’ensenyant, amb el propòsit d’ajudar a prendre posició cap a un altre manera d’educar possible. La idea és esdevenir RARs, és a dir, reflexionar, actuar i tornar a reflexionar!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Activitats i Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari